Log pÃ¥      English      Telefonbog     Contact Webmaster    
 
Post. doc.
Ph.D.
Forskningsår
 

Ortopædisk Forsknings Laboratorium tilbyder i øjeblikket muligheden for kompetente og interesserede personer at stifte bekendtskab med forskning.

I øjeblikket har vi flere projekter inden for områder som Tissue Engeneering af knogle, diskus og brusk samt cancerbehandling. Studierne foregår på flere niveauer og fokuserer på enten det molekylærbiologiske niveau eller på dyreeksperimentiellestudier.

Der er mulighed for at komme til at arbejde som enten forskningsårsstuderende eller ph.d.-studerende i et sundt  og velrenommeret forskningsmiljø, der lægger vægt på kompetent vejledning, godt arbejdsmiljø, mulighed for personlig udfoldelse og høj international standard.

På Ortopædisk Forksnings Laboratorium er vi stolte af at kunne arbejde med ”buttom-up” strategi, således at forskerne kommer med input og idéer til nye projekter og strategier. Strategien har været en stor succes, der har givet laboratoriet en høj international anseelse.


Har du spørgsmål kan du altid kontakte en af vore forskere til samtale eller et uforpligtende møde, eller du kan henvende dig til:

Ph.d.-studerende Casper Foldager på: foldager@ki.au.dk

 
Calendar

Publications
Erythropoietin augments bone formation in a rabbit posterolateral spinal fusion model.
Rölfing JHD, Bendtsen M, Jensen J, Stiehler M, Foldager CB, Hellfritzsch MB, Bünger C.
Phenol Red Inhibits Chondrogenic Differentiation and Affects Osteogenic Differentiation of Human Mesenchymal Stem Cells in Vitro.
Lysdahl H, Baatrup A, Nielsen AB, Foldager CB, Bünger C.
Navigated percutaneous lumbosacral interbody fusion: a feasibility study with three-dimensional surgical simulation and cadaveric experiment.
Wang Y, Le DQ, Li H, Wang M, Bünger CE.
Orthopaedic Spinal Research      Aarhus University Hospital      Noerrebrogade 44      Building 1A      8000 Aarhus C      Phone: +45 7846 4133
Powered by SimpleNet CMS
Nike Air Max 1 Trainers Udsalg, Billige Nike Free New Black, Billige Nike Free 88 Games,